background

Huis kopen

Gefeliciteerd! Je heb een huis gekocht of staat op het punt om een huis te kopen.

Natuurlijk wil je er wel zeker van zijn of je een goede aankoop doet. Wij onderzoeken alle bijzonderheden die van toepassing zijn op de woning. Je krijgt inzicht in waarde, de bouwkundige staat van het huis, de bodemkwaliteit en de gemeentelijke bestemmingsplannen. Zo weet jij zeker dat je nieuwe huis straks aan je verwachtingen voldoet.

Daarnaast heb je voor het kopen van een huis meestal een hypotheek nodig. Voordat de bank een hypotheek verstrekt wil deze weten wat de waarde van de woning is. De waarde van de woning vormt de basis voor de hoogte en voorwaarden van de hypotheek. Hiervoor heb je een gevalideerd taxatierapport nodig.

Wij nemen je al het geregel uit handen en nemen, nadat we jou hebben gesproken, rechtstreeks contact op met de verkopend makelaar om informatie over de woning op te vragen en een afspraak voor de taxatieopname in te plannen. Na de opname van de woning bellen we je nog even om kort de onderzoeksresultaten door te nemen en vervolgens ontvang je doorgaans binnen drie werkdagen een gevalideerd taxatierapport.

Klik HIER om vrijblijvend een taxatie aan te vragen, we nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op om de taxtie door te nemen.